Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2014 20:25 - С любов за Амелия
Автор: mgn Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1100 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Мили хора,това не е поредната ПР акция!Това е поредната молба за помощ :)
Както в предният постинг бях споменала,се иска много малко за да подариш радост на себе си и на човек в нужда! И затова сега бързам да пиша и да поканя всички вас да се включите към мартенската инициатива  в помощ на Амелия.

          image

Амелия е  едно невероятно и слънчево дете!Всеки път когато погледна усмивката и" ми се стопля душата!Любимка ми е- не отричам,но как можеш да останеш безразличен като я погледнеш?! И така,ако още не познавате Амелия и искате да се запознаете с това прекрасно дете,посетете фейсбук страницата и "да помогнем на Амелия".
На 1 Март всички си връзваме мартенички,символизиращи здраве.Всеки човек купува-независимо 2,5,10 или повече мартенички.И сега е момента да ви призова! В последната седмица на февруари в град Пловдив,централен площад ,пред общината ще има благотворителен базар в помощ на Амелия!(Ще има и в други градове,но все още не знам в кои) Много хора от цяла България се включиха в тази акция и пращат мартенички които да се продават! Първите кашони вече са пристигнали и мартеничките са много красиви! По нищо не отстъпват на тези от сергиите,напротив-превъзхождат ги и по красота,и по това ,че са направени и дарени с много любов!Амелия е много щастлива :)

image
(част от получените мартеници)

Моля Ви,всички от Пловдив -елате и си купете
мартенички за здраве и подарете на едно ангелче шанс!

Тук е и моментът да благодарим на община Пловдив и г-н Георги Титюков за съдействието и съпричастността!
п.п.Толкова е хубаво да виждаш хората обединени в нещо добро!Амелия и цялото и семейство (тук включвам и Краси,която е неотлъчно до Амелия в борбата и" от години) ще са безкрайно щастливи-сигурна съм!



Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mgn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 23104
Постинги: 6
Коментари: 3
Гласове: 17
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930